Kartor & broschyrer  

På väg till Arboga och Västra Mälardalen? Här har vi samlat in alla kartor, broshyrer och nyttig information som är laddningsbar, så att du kan ha med dig under din vistelse i Arboga. Du kan även få kartor & broshyrerna hemskickat kostnadsfritt.

Broschyrer

Vi har några tryckta versioner av kartor och broschyrer som du kan få hemskickat gratis. Fyll gärna i beställningformulär på denna sidan eller ta kontakt med Arboga turistinformation.

Arbogabroschyrer

Det här vill jag beställa: * (obligatorisk)
Det här vill jag beställa:

Digitala kartor

Här kan du bläddra digitalt i årets turistmagasin

Upptäck Arboga och Västra Mälardalen med årets turistmagasin! Här hittar du tips och inspiration om härliga besöksmål, vackra sevärdheter, roliga ativiteter och restaurangtips i hela Västra Mälardalen.

Västra Mälardalen in english

Stadsvandring på egen hand

Lär dig mer om Arbogas historia genom en stadsvandring. Strosa i egen takt och lär dig mer om Järnvågen vid ån, Engelbrektsstatyn eller om Gamla bron och Arbogas namn.

Stadskarta, uppleva historiska Arboga på egen hand

Naturkartan

Naturkarta är din heltäckande naturguide med en mängd naturupplevelser. Här hitta du inspirationer och vägleda dig till ett rikare friluftsliv i Arboga och i hela Västra Mälardalen. Du hittar alltifrån naturreservat, vandringsleder, paddlingsleder, cykelled, bad platser och mycket mer.

Naturkartan finns på nätet och som mobilapp, ladda ner enkelt både i App store och i Google play

Cykelkarta

Vill du inte kika in på Naturkartan och har tagit med dig cykel och söker efter trevliga cykelvägar ? Då har du kommit rätt. I Arboga har vi några trevliga cykelvägar som du kan lätt cykla runt och upptäcka Arboga på din cykel.

Webbkarta-cykelturer

Lekplatskarta

När barnen är leksugna och lekplatser är bestämmd i högsta grad kan man inte säga emot. Därför har vi samlat in lekplatser i Arboga och gör det lätt för dig att hitta.

Informationer om respektiva lekplatser finns när du trycka på symboler, dock är karta inte laddningsbar.

Lekplatskarta i Arboga

Arboga turistinformation

0589-871 51, mån-fre 10.00-16.00

turistinfo@arboga.se

visitarboga.se

Sommaröppen reception
24 juni- 9 augusti 10.00-13.00
Besöksadress: Centrumleden 6, Arboga station